Prijs

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft.

bv.

Afplakken van vloeren of en meubilair. Het plaatsen van hoeknaalden. Het aanbrengen van een primer voor een goede hechting. Het aanbrengen van gaas bij scheuren in muren en of plafonds.

Zodoende wordt het dus heel lastig om een reële prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten neem dan contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende prijsindicatie te offreren.

Waar zijn wij werkzaam?

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio: Zuid Holland.

Van Den haag tot aan Utrecht, en van Rotterdam tot aan Amsterdam.

Indien u buiten deze regio woont dan graag even een E-mail voor info.